Sziasztok!

Holnap van február 14-e, azaz Valentin nap. Én már nagyon várom. Reggel készítek egy Caprice tortát, feldíszítem kicsit a szobámat néhány gyertyával és írok neki egy szerelmes levelet is. Este pedig Valentinozunk. A szuper közös fürdőzés sem maradhat el.

Ha sikerül a torta reggel akkor felteszem nektek a receptet képekkel és még aznap eltudjátok készíteni a párotoknak. Már említettem, egy kézzel készített Choco Me Valentin napi csokoládét fogok neki ajándékba adni és teszek még rá egy masnit is. Kíváncsi vagyok, hogy én mit fogok kapni!?

Még van időtök beszerezni pár dolgot. Elhoztam nektek egy kis Valentin napi ötletet, amivel meglephetitek magatokat vagy a pasitok titeket. A Sugarbird kidobta Valentin napi kollekcióját és Dukai Reginával készült is pár fénykép. Azokra is gondoltak, akik nem szeretik a Valentin napot. Szerintem szuper darabok, mindenképpen szerezzetek be egyet. Itt van róla néhány fénykép, amit Facebook-on Dukai Regina FanClub tett közzé. (Forrás: Facebook.hu - Dukai Regina FanClub - Közszereplő - a képeket készítette Debreczeni Zita)

És a képek:

A képekre kattintva, megnézhetitek a kollekció további darabjait Dukai Regina oldalán a Facebook-on.

Kellemes vásárlást kívánok! Puszi :)