Ki a karmokkal

Gyönyörű színek, szép körmök, ha az alakja nem is a te világod, remek motiváció lehet a színe vagy mintája egy más formájú körömre is!

Divatozzunk kicsit

Hamarosan itt a tavasz és be kell szerezni a megfelelő, új kiegészítőket, ékszereket, táskákat. Találtam néhányat, amivel tuti nem fogsz mellé. Íme!

Michael Kors óra. Elég híres divatmárka és remek táskákat és órákat láttam már  tőlük. Egyszerűen imádom. Elegáns, fényűző és ebben az arany színben igazán luxus is. Egy egyszerű szettet fel lehet vele dobni és több ékszer nem is kell hozzá. Letisztult és nőies leszel tőle.

Céline Paris. Ez a póló nagyon divatos manapság. Sztárokon, celebeken gyakran feltűnik. Fekete és fehér színben láttam eddig még és be kell, hogy valljam TETSZIK! Biztosan be fogok szerezni egyet tavaszra. Másolatokat olcsón lehet szerezni és megszólalásig hasonlítanak az eredetire.

Tiffany & Co. ékszerek. Én már megvettem ezt a cuki nyakláncot, hasonló karkötővel. Külföldről rendeltem. Ezüstözöttet. Remekül mutat mindenki nyakában attól függetlenül, hogy vastag és feltűnő darab!

Vásárlásra fel!

Habcsók & Púder

Ha vérbeli nő vagy, akkor jó helyen jársz. Itt mindent megtalálsz, amire csak szüksége van egy modern hölgynek.

Íme:
- Divat
- Szépségápolás
- Sütés-főzés
- Lakberendezés
- Dekoráció
- Kézügyesség
- Ünnepek
- Életmód, egészség
- Kipróbált termékek
- Sport
- Szerelem
- Barátság
- Kultúra, programok
- Könyvek
- Mozi, filmek
- Események, sztárvilág
- Zene
- Videók

Minden nap, jövök bejegyzéssel, akár többel is! Ide érdemes visszatérni! Mentsd le az oldalt a kedvencek vagy könyvjelzők közé!
Kellemes böngészést kívánok!

Olvasd el ezeket is!
Oszd meg a bejegyzéseket!
Megosztás
Címkék