Mindenki szereti a minőségű csokoládékat, nem pedig a bóvli árut, aminek se íze, se bűze. Ha csokoládét veszel, legyen az egy táblás vagy nyuszis, tojás formájú stb., fontos, hogy megnézd az összetevőket. Ha a termékben nincsen KAKAÓVAJ, akkor nem olyan finom, mint egy Milka csokoládé. Én évekig ezt szem előtt tartva vásároltam meg az édességeket.

Az örök kedvencek:

A Kinder tojás. Ki ne szeretné? Legyen szó kicsikről, nagyokról, biztosan a kedvencek között szerepel. Mindig jó választás! Húsvétra is. (Bár a csomagolását legalább ünnepekkor variálhatnák, de ettől függetlenül isteni finom!)

A Milka nyuszi. Ez is a legelitebb csokik közé tartozik. Nagyon ajánlom!

Ha már Kinder, akkor a nyusziról se feletkezzünk meg!

A Lindt csokoládék világhírűek, az áruk is húzósabb, mint a többi finomságé, az íze jó, de ha engem kérdeztek, akkor inkább egy Kinder csoki!

Toffifie. Már nagy húsvéti kiszerelésben is kapható ez a mogyorós finomság.

Smarties. Ez a nyuszi belül apró smarties-okat rejt. Finom és aranyos!

Engedjétek meg, hogy bemutassak egy egészségesebb verziót is húsvétra, amit a cukorbetegek és az egészséges életmódot követők, fogyókúrázók is fogyaszthatnak! Az Update csoki nyuszik és csoki tojások hozzáadott cukor nélkül készültek, édesítőszerrel így nem hízlalnak, nagyon aranyosak és finomak is. Én ezt kértem húsvétra édesanyámtól (mindig meglep valamivel és én is megszoktam lepni Őt!), egy kis Kinderrel. A Kindert természetesen beosztom, hetente csak egyszer egy keveset fogok belőle enni a "cheat-day"-jemen!

Én ezeket a csokoládékat ajánlom az ünnepekre. Lepjétek meg a párotokat, barátaitokat, gyermeketeket, vagy magatokat!

Szép napot és kellemes csoki vásárlást!