Sziasztok, kedves Blogolvasók!

Az utóbbi időben elhanyagoltaka benneteket egy kicsit, de ennek megvan az oka. Hamarosan jön a főiskolai vizsgaidőszak. Már felvettem a vizsgákat és gőzerővel dolgozom ki az anyagokat, tételeket és tanulok. Nagyon nem vártam, de ha minden jól megy és sikeresen "sikerül" is, akkor június 10-én befejezem az első évemet a fősulin.

Tegnap vizsgáztam informatikából. Remélem jó lett. Hétfőn ismét lesz egy infó ZH-m, egy retorika ZH-m és egy angol ZH-m. Kérek sok szorítást, drukkolást, hogy minden vizsgám 4-es 5-ös legyen!

Az utóbbi pár napban nem történt semmi különleges. Járok edzeni továbbra is. Emeltünk a súlyokon, tisztább lett az étrendem és 4 napos lett a súlyzós edzéstervem 3 helyett, de a kardió minden napra megmaradt ugyanúgy.

Anyák napján meglátogattam a Nagyszüleimet Édesanyámmal. Egy szuper anyák napi ebéddel várt minket a Nagyi. Volt finom húsleves, egybe fasírt petrezselymes krumplival, fejes salátával és meggyes pite, sajtos rúd. Hát mondanom sem kell, hogy ez a nap a "bűnözésről" szólt. 3 hónapja igyekszem betartani a szigorú diétát és csak húsvétkor bűnöztem, de most ismét sor került rá. Kissé megviselte a gyomromat, de másnap már tisztán étkeztem és egy kicsit jobban hajtottam az edzőteremben.

Voltam fodrásznál, befestettem a hajam és vágattam a végéből, valamint egy frufrut is. Kiszedettem a szemöldökömet és szoliztam is egyet. Voltam körmösnél is és kis rövid kocka babakék körmeim lettek. Kicsit ráncbaszedtem magam a nyárra.

Most pedig tanulni fogok EU tételeket 3 darabot, délután pedig irány az edzőterem súlyzós edzésre fel!

Hozok Nektek hamarosan termékajánlót és pár fontos infót! Legyen szép napotok, a vizsgázóknak és érettségizőknek pedig egy kalappal!